Χίος: Βρέθηκε σκύλος τραυματισμένος από σκάγια

Ένα ακόμη τραγικό περιστατικό σε βάρος ζώου σημειώθηκε στη Χίο. Φιλόζωος κάτοικος ενημέρωσε τον Φιλοζωικό Σύλλογο Χίου για ένα τραυματισμένο σκυλί στο χωριό Θυμιανά. Το ζώο εντοπίστηκε και μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό κτηνιατρείο, όπου νοσηλεύεται μέχρι σήμερα. Την υπόθεση ερευνά η αστυνομία.

Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες και το σκυλί ήταν γεμάτο σκάγια, σε πολύ σοβαρή κατάσταση και είναι ακόμα σε σοκ, όπως ενημερώνει ο Δήμος Χίου που προσθέτει: «ψάχνουμε μια φιλοξενία ή ιδανικά υιοθεσία για να έχει επιτέλους την ζωή που του αξίζει».

Το σκυλάκι δεν το έχει αναζητήσει κανείς, δεν έχει τσιπάκι, είναι 3-4 χρόνων και μικρού προς μεσαίου μεγέθους. Αν κάποιος πολίτης το αναγνωρίζει από τις φωτογραφίες ή έχει εικόνα για το συμβάν παρακαλείται να επικοινωνήσει άμεσα με τον Δήμο Χίου ή τα φιλοζωικά σωματεία.
Επίσης, έχει ενημερωθεί η αστυνομική Διεύθυνση Χίου και διενεργείται έρευνα για το περιστατικό.

«Ο Δήμος Χίου καταδικάζει απερίφραστα το συγκεκριμένο περιστατικό και όλα τα σκηνικά κακοποίησης και καλεί τους πολίτες της Χίου να μην παραμένουν συνένοχοι σε τέτοιες αποτρόπαιες πράξεις. Η νομοθεσία για τα ζώα είναι ξεκάθαρη και δεν θα υπάρξει καμία είδους ανοχή σε όσους προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες», τονίζει ο Δήμος.

Χίος: Βρέθηκε σκύλος τραυματισμένος από σκάγια

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος