Χίος: Σε εξέλιξη τα έργα στην παραλιακή οδό – Να προσέχουν οι οδηγοί ζητά η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα έργα στην παραλιακή της Χίου, οδό Λεωφόρος Ενώσεως – οδός μετατόπισης- περιοχή Κοντάρι, σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Όπως επισημαίνεται στο σχετικό δελτίο τύπου «με αίσθημα ευθύνης και στόχο τη διευκόλυνση των μετακινήσεων την περίοδο που διανύουμε, κατά την οποία υπάρχει μεγάλος κυκλοφοριακός φόρτος στο νησί και ικανοποιώντας παράλληλα, τα πιεστικά αιτήματα των επιχειρήσεων της ευρύτερης περιοχής, επιτρέψαμε την κυκλοφορία στα συγκεκριμένα τμήματα των έργων, πριν την πλήρη ολοκλήρωση των εργασιών».

Πράγματι την προηγούμενη εβδομάδα δόθηκαν στην κυκλοφορία και τα δύο ρεύματα του παραλιακού άξονα, δεν παύει όμως να είναι «ενεργό εργοτάξιο» η περιοχή σύμφωνα με τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Χίου.
Παρακαλούνται έτσι οι χρήστες της οδού να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευση από τα εν εξελίξει έργα και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των συνεργείων των αναδόχων μέχρι την οριστική ολοκλήρωση των έργων.
Να σημειώσουμε ότι το έργο μετατόπισης του παραλιακού οδικού άξονα, είναι στα πλαίσια των συνοδών έργων για την αναβάθμιση του Αεροδρομίου Χίου “Ομηρος”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος