Χίος: Ψηφίσματα φορέων κατά των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας- Συγκέντρωση συμπαράστασης αύριο Τρίτη

Στην έκδοση Ψηφίσματος συμπαράστασης και διαμαρτυρίας με αφορμή τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, και συγκεκριμένα υπόθεση που αφορά κάτοικο του νησιού, προχώρησε στην τελευταία του συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Χίου.
Όπως αναφέρεται «το Δημοτικό Συμβούλιο Χίου συμπαραστέκεται στο συμπολίτη μας Γιάννη Παληό και σε όσους βρίσκονται στην ίδια θέση, που κινδυνεύουν να χάσουν τη μοναδική κατοικία τους από τα διάφορα funds που πλειστηριάζουν τα σπίτια των συμπολιτών μας, εξ αιτίας των ακολουθούμενων πολιτικών. Ο Γιάννης Παληός στις 7 Ιουλίου βρίσκεται για πολλοστή φορά αντιμέτωπος με τον πλειστηριασμό της πρώτης κατοικίας του.
Θα είμαστε εκεί, αποτρέποντας να προχωρήσει αυτή η διαδικασία, διεκδικώντας και απαιτώντας από την όποια κυβέρνηση προκύψει από τις εκλογές, να βάλει τέρμα στην ομηρία των λαϊκών οικογενειών που χάνουν τα σπίτια τους».

Μάλιστα για την Τρίτη, 20 Ιουνίου, στις 11.00 το πρωί το Νομαρχιακό Τμήμα Χίου της ΑΔΕΔΥ, το Εργατικό Κέντρο αλλά και πρωτοβάθμια σωματεία καλούν σε συγκέντρωση έξω από την τράπεζα ALPHA BANK. Επίσης στις 7.00 μ.μ. στις 20/6, κινητοποίηση και έξω από το κατάστημα της ΕΘΝΙΚΗΣ Τράπεζας.
«… Σήμερα είναι ο Γ. Παληός, αύριο χιλιάδες άλλοι.
“Κακοπληρωτής”, “μπαταχτσής” δεν είναι ο λαός, είναι εκείνοι που παίρνουν πακτωλό δανείων, δανεικά κι αγύριστα!
Βιοτέχνες, έμποροι, ελεύθεροι επαγγελματίες, φοιτητές, νεολαία, εργαζόμενοι, άνεργοι, συγγενείς και φίλοι του Γ. Παληού, υψώνουµε και πάλι φωνή συμπαράστασης και αντίστασης», σημειώνει μεταξύ άλλων το Νομαρχιακό Τμήμα Χίου της ΑΔΕΔΥ.

Το Εργατικό Κέντρο Χίου δηλώνει την αμέριστη υποστήριξη και συμπαράστασή του στον συμπολίτη μας Γιάννη Παληό «ο οποίος αγωνίζεται να σώσει το σπίτι του από τον πλειστηριασμό.
Ένας αγώνας άνισος και άδικος, που δυστυχώς, αφορά και άλλους πολλούς δανειολήπτες. Σήμερα είναι ο Γιάννης, αύριο μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε», σημειώνεται και στο κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Χίου.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος