Χίος: Ο επικεφαλής της “Συμμαχίας Αξιών” στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Με Καθηγητές του Τμήματος Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου, που εδρεύει στη Χίο, συναντήθηκε ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «ΣυμμαΧία Αξιών», Κώστας Τριαντάφυλλος.

Στο δελτίο τύπου της παράταξης σημειώνεται ότι είναι βασική αρχή της «ΣυμμαΧίας Αξιών» να ζητά τη γνώμη εκείνων που γνωρίζουν καλά, για κυρία και καίρια ζητήματα. «Αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για την πόλη μας να έχουμε διακεκριμένους πανεπιστημιακούς που συμμετέχουν ενεργά ως σύμβουλοι και μελετητές σε εθνικούς και διεθνείς αναπτυγμένους τουριστικούς προορισμούς, οι οποίοι μπορούν και πρέπει να αποτελούν βασικό εταίρο στην αναπτυξιακή προσπάθεια του τόπου με εφαρμοσμένες στρατηγικές για αειφορική τουριστική ανάπτυξη και μια βιώσιμη πόλη για τους ντόπιους και τους επισκέπτες της», δήλωσε ο κ. Τριαντάφυλλος.

«Το νησί μας διαθέτει ένα τεράστιο πλούτο φυσικών και πολιτιστικών πόρων, τους οποίους πρέπει να αναδείξουμε και να αξιοποιήσουμε με τρόπο που θα στοχεύει στην μακροχρόνια ορθή ανάπτυξη και διαχείριση για τις επόμενες γενιές», συνεχίζεται στην ανακοίνωση, ενώ χαρακτηρίζει ως στρατηγική επιλογή την ανάπτυξη του τουρισμού και τη διασύνδεσή του με τον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα του νησιού.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος