“Στις 26 σηκώνουμε τα μανίκια και αρχίζουμε την σκληρή δουλειά και δεσμεύομαι να εργαστώ, με τον ίδιο τρόπο, σκληρά για το γενικό συμφέρον του Ελληνικού λαού και της Χίου“, τόνισε κλείνοντας το χαιρετισμό του στους οπαδούς του κόμματος του που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το πολιτικό του γραφείο, το βράδυ της 25ης Ιουνίου, ο βουλευτής Χίου με τη ΝΔ Νότης Μηταράκης.
Με τη ΝΔ στο νομό να καταγράφει 46,49% ποσοστό, ο Ν. Μηταράκης αφού ευχαρίστησε “όλους τους Χιώτες για το σημερινό μοναδικό αποτέλεσμα”, σημείωσε ότι πρόκειται για “ένα αποτέλεσμα που μας κάνει να νιώθουμε ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη, για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πολιτών, που έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στη Νέα Δημοκρατία και στον Πρωθυπουργό μας, Κυριάκο Μητσοτάκη. Η ασφαλής αυτοδυναμία μάς επιτρέπει να προχωρήσουμε στα πλαίσια των προεκλογικών μας δεσμεύσεων. Για σταθερότητα, ασφάλεια και ευημερία όλων των πολιτών“.
Ευχαρίστησε επίσης τη ΔΕΕΠ Χίου, τη νεολαία του κόμματος, την οικογένειά του και τους προσωπικούς του συνεργάτες, έχοντας εκατέρωθέν του τους υποψήφιους βουλευτές Καλλιόπη Γιαννούλου και Κώστα Τρομπούκη, ενώ μίλησε και για το αύριο της Χίου τονίζοντας: “Εμείς… πιστεύουμε στο μέλλον αυτού του νησιού… Κοιτάμε μόνο μπροστά! Για την ανάπτυξη της Χίου. Για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Για την κοινωνική ευημερία. Για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Για την ασφάλεια του νησιού μας“.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος