“Happy Friday” ονομάζει το Επιμελητήριο Χίου την γιορτή που πραγματοποιεί σήμερα Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου από τις 6.00 μ.μ. έως τις 10.00 μ.μ..
Η εκδήλωση υλοποιείται σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο στο πλαίσιο του έργου «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Χίου» με σκοπό την προβολή της εμπορικής περιοχής και την ενίσχυση της τοπικής αγοράς, μέσω της δημιουργίας εορταστικού κλίματος.
Λαμβάνοντας υπόψη τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η καλή ψυχολογία στις εμπορικές αγορές, το Επιμελητήριο Χίου έχει ως στόχο αυτή η δράση να αποτελέσει προπομπό για μια σειρά αντίστοιχων ενεργειών που θα πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα εντός του έτους.
Την εκδήλωση θα πλαισιώνουν επί μέρους events σε κομβικά σημεία της περιοχής παρέμβασης όπως:
-Μocktail events με τοπικές πρώτες ύλες στον πεζόδρομο που ενώνει τις οδούς Βουπάλου – Αρχέρμου – Φιστέλ ντε Κουλάνς – Αφών Ράλλη, καθώς και στον πεζόδρομο που ενώνει τις οδούς Φιλίππου Αργέντη και Ψυχάρη.
– Ζωντανή μουσική στην οδό Φιλίππου Αργέντη.
– Face painting στη συμβολή των οδών Ευστρατίου Αργέντη και Τσελεπή.
– Μουσική και χορός από την μπάντα κρουστών Brasilionico.
– DJ
– Υπαίθρια έκθεση φωτογραφίας με μια αναδρομή στο εμπορικό κέντρο του παρελθόντος.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος