Χίος: Ενίσχυση Γενικού Νοσοκομείου με ογκολόγο, νεφρολόγο

Με δύο γιατρούς ενισχύθηκε αυτό το μήνα το “Σκυλίτσειο” Γενικό Νοσοκομείο Χίου.


Συγκεκριμένα ορκίστηκαν στη θέση του Επιμελητή Α’ στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου, ο νεφρολόγος Παναγιώτης Σιταράς και στη θέση μόνιμης ογκολόγου η Μαρία Δρίζου.
Ειδικά για την ογκολόγο ανακοινώθηκε ότι όσοι πολίτες χρήζουν παρακολούθηση μπορούν να κλείνουν ραντεβού στη Γραμματεία εξωτερικών Ιατρείων του Νοσοκομείου Χίου (τηλ: 22713.50112, 22713.50201) καθημερινά από τις 11.00 π.μ. έως τις 2.00 μ.μ.. Το Εξωτερικό Ογκολογικό ιατρείο θα λειτουργεί κάθε Παρασκευή.

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Χίου «ΕλπίΖω», που βλέπει πλέον το Τμήμα Ημερήσιας Νοσηλείας του Νοσοκομείου “ο Αγιος Αγγελής”, να αποκτά και ογκολόγο.
«Οι καρκινοπαθείς έχουν ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ και κάποια στιγμή έπρεπε να δικαιωθούν, να μην ταλαιπωρούνται λόγω έλλειψης της συγκεκριμένης ειδικότητας να πηγαίνουν στην Αθήνα», σημείωσε η Πρόεδρος του Συλλόγου «Ελπίζω» Τούλα Βογιατζή υποδεχόμενη την ογκολόγο Μ. Δρίζου.

Χίος: Ενίσχυση Γενικού Νοσοκομείου με ογκολόγο, νεφρολόγο


«Δεν θα καθίσουμε ήσυχοι και ήσυχες, θα αγωνιζόμαστε πάντα για τις ελλείψεις που υπάρχουν, ειδικά για τους καρκινοπαθείς. Θα ήμαστε κοντά στη διοίκηση, σε οποιαδήποτε διοίκηση, το προσωπικό και τους ασθενείς για το καλύτερο» σημείωσε βάζοντας και τον επόμενο στόχο του Συλλόγου. Να αποκτήσει το Γενικό Νοσοκομείο Χίου και δεύτερο αιματολόγο”, σημείωσε η Πρόεδρος του Συλλόγου “ΕλπίΖω”.

«Αισιοδοξούμε πως σύντομα θα έχουμε και επικουρικό ογκολόγο», αντευχήθηκε η διοικήτρια του Νοσοκομείου Ελένη Κανταράκη. (Στη φωτογραφία η διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Χίου, μεταξύ των δύο νέων Χιωτών γιατρών).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος