Σε τσάι γνωριμίας με τους άλλους συλλόγους με την ευκαιρία παρουσίασης 40 χρόνων στο αναπηρικό κίνημα από την πλευρά των γονέων και κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία καλεί ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία- συνυπάρχω, το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2024 στις 6.00 μ.μ. στο ξενοδοχείο “ΧΑΝΔΡΗΣ”.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Πατεριμός επισήμανε ότι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα βραβευτούν και οι πρώτοι γονείς που έστησαν πριν 40 χρόνια το σύλλογο.
Η αντιδήμαρχος του Δήμου Χίου Χριστίνα Σεράφη, υπεύθυνη των δομών που ανήκαν στον πρώην Νομικό πρόσωπο του Δήμου, σημείωσε την προσπάθεια να αποτελέσει ο Σύλλογος «Συνυπάρχω» την «ομπρέλα» για όλους τους συλλόγους γονέων- κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία σε μια προσπάθεια να προωθηθούν καλύτερα τα αιτήματά τους.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος