Ξεκίνησε στη Λέσβο το εμβολιαστικό πρόγραμμα “Γαλάζια Ελευθερία” (ηχητικό)

Δέκα υγειονομικοί από την 4η ΥΠΕ Μακεδονίας – Θράκης λειτουργούν από σήμερα (31/05/2021) τη νέα εμβολιαστική γραμμή στο ΚΥ Μυτιλήνης στο πλαίσιο του προγράμματος Γαλάζια Ελευθερία με στόχο τις επόμενες δύο εβδομάδες να εμβολιαστούν 4.200 πολίτες επιπλέον του προγράμματος που διεξάγεται στα εμβολιαστικά κέντρα του νησιού.

Ξεκίνησε στη Λέσβο το εμβολιαστικό πρόγραμμα “Γαλάζια Ελευθερία” (ηχητικό)Η ομάδα των υγειονομικών ήδη ξεκίνησε τους εμβολιασμούς και για σήμερα έχουν κλειστεί 131 ραντεβού. Στην ηλεκτρονική πλατφόρμα emvolio.gov.gr οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέγουν το εμβολιαστικό κέντρο ΚΥ Μυτιλήνης 2, για να κλείσουν το ραντεβού τους με το μονοδοσικό εμβόλιο. Η εμβολιαστική γραμμή με το μονοδοσικό εμβόλιο θα διατηρηθεί και μετά την αναχώρηση των υγειονομικών από τη Βόρεια Ελλάδα.

Επιπλέον όπως είπε στην ΕΡΤ Αιγαίου ο διοικητής του Βοστάνειου Νοσοκομείου Μυτιλήνης Γιώργος Καμπούρης από σήμερα αυξάνονται τα εμβόλια Johnson που φτάνουν στη Μυτιλήνη και οι εμβολιασμοί που θα μπορεί να κάνει καθημερινά πλέον το Βοστάνειο θα φτάνουν τους 650 από 420 που είναι σήμερα.

Ξεκίνησε στη Λέσβο το εμβολιαστικό πρόγραμμα “Γαλάζια Ελευθερία” (ηχητικό)Στην Λέσβο των 87.000 κατοίκων έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό περίπου 16.000 πολίτες ενώ έχουν κάνει έστω και μία δόση 24.900 άτομα.

Ο δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης, ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα το πρωί το εμβολιαστικό κέντρο του ΚΥ Μυτιλήνης, έκανε έκκληση στους πολίτες να συμμετέχουν για την επιτυχία της εκστρατείας «ΓΑΛΑΖΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ».

Για το εμβολιαστικό πρόγραμμα στο ΚΥ Μυτιλήνης στην ΕΡΤ Αιγαίου μίλησε η προϊσταμένη Ελεονόρα Μανιάτη Ωραιοπούλου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος