Ξεκινά το summer camp ιστιοπλοΐας «Samia 2021» στη Σάμο

Το summer camp ιστιοπλοΐας «Samia 2021» ξεκινά αύριο Πέμπτη και θα διαρκέσει ως την Κυριακή 22 Αυγούστου στην πόλη της Σάμου. Πρόκειται για μια συνδιοργάνωση του Δήμου Ανατολικής Σάμου και του Γραφείου Αθλητισμού του Υπουργείου Ναυτιλίας, που απευθύνεται σε παιδιά ηλικία 8 έως 12 ετών που θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν για να γνωρίσουν το θαλάσσιο άθλημα.

Στο camp, θα λάβουν μέρος ο Αντιπλοίαρχος, Αντώνης Μπουγιούρης, και η Υποπλοίαρχος Τάνια Δανέζη, διακεκριμένοι παγκόσμιοι πρωταθλητές του αθλήματος και Αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος οι οποίοι θα αναλάβουν την εκμάθηση και την καθοδήγηση των νεαρών αθλητών που θα συμμετέχουν. Να σημειώσουμε ότι μέχρι πριν από λίγες ημέρες δεν ήταν σίγουρο ότι θα πραγματοποιούνταν η διοργάνωση, λόγω της δύσκολης κατάστασης που επικρατούσε με τα πύρινα μέτωπα σε όλη τη χώρα. Τελικά υπήρξε η οριστική απόφαση για τη διεξαγωγή της διοργάνωσης ενώ οι διοργανωτές είναι ικανοποιημένοι για τον αριθμό των συμμετοχών που είναι αρκετά μεγάλος.

Με σκοπό την καλύτερη διοργάνωση του camp συμμετέχει και ο Ναυτικός όμιλος Σάμου, καθώς ήδη διαθέτει τμήμα τριγώνου ιστιοπλοΐας. Ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου, Αλέξης Κιουλάφας, από την πλευρά του ενημερώνει ότι την Πέμπτη 19 Αυγούστου στις 16:00, πριν την έναρξη της διοργάνωσης, θα υπάρχει γιατρός στο χώρο των εγκαταστάσεων του Ναυτικού Ομίλου Σάμου ώστε να εξετάσει τα παιδιά για να μπορέσουν να συμμετέχουν στη διοργάνωση. Όποιοι γονείς ενδιαφέρονται και έχουν παιδιά αυτής της ηλικίας θα μπορούν να έρθουν σε επαφή μέσω του e-mail του Ναυτικού Ομίλου για να συμμετέχουν.

Ως ιδιαίτερο event χαρακτήρισε το camp ιστιοπλοΐας, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Δέσποινα Κάιλα, ενώ τόνισε ότι στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η διοργάνωση να καθιερωθεί ως θεσμός για το Δήμο Ανατολικής Σάμου και την πόλη, με περισσότερες δραστηριότητες κάθε χρόνο και εμπλουτισμό της διοργάνωσης εφόσον μας το επιτρέπουν οι υγειονομικές συνθήκες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος