Τριήμερο αφιέρωμα για το Πολυτεχνείο

Array

Τριήμερο φεστιβάλ διοργανώνει για την Εξέγερση του Πολυτεχνείου ο Φοιτητικός Σύλλογος του Τμήματος Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

«Σας προσκαλούμε όλους να συζητήσουμε και να στοχαστούμε για το παρελθόν, παρόν και μέλλον του φοιτητικού κινήματος, τους αγώνες που έδωσε και τους αγώνες που έχει να δώσει», σημειώνει στην πρόσκλησή του ο Σύλλογος Φοιτητών.
Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν το τριήμερο 16-17-18 Νοεμβρίου, κυρίως στο χώρο του Αμφιθέατρου ΣΕΔ του Πανεπιστημίου, ενώ την 17η Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί πορεία από το Πανεπιστήμιο έως το Ηρώο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:
– Την πρώτη μέρα του φεστιβάλ, Πέμπτη 16/11, στις 7.00 μ.μ. θα γίνει προβολή ντοκιμαντέρ «Το Χρονικό της Δικτατορίας 1967-1974».
Θα ακολουθήσει Ρεμπέτικη Βραδιά, με ζωντανή μουσική από Μιχάλη Μάγνη, Τζούλιο Μούτσο, και Νίκο Σβίγγο.
– Η δεύτερη μέρα του φεστιβάλ, Παρασκευή 17/11, και ώρα 6.00 μ.μ.,  θα ξεκινήσει με ομιλίες από τον Σύλλογο Φοιτητών του ΤΜΟΔ, από εκπρόσωπο του Εργατικού Κέντρου και από άλλους φορείς.
Μετά το τέλος των ομιλιών, στις 7.00 μ.μ., η Θεατρική Ομάδα του Πανεπιστημίου Αιγαίου θα παρουσιάσει ένα σκετς με τίτλο «Τα Σκάνδαλα της Δικτατορίας».
Το τέλος του θεατρικού σκετς θα σημάνει την έναρξη της Πορείας, η οποία θα ξεκινήσει περίπου στις 8.00 μ.μ.. Στις 10.00 μ.μ. στο Hip Hop Live που θα ακολουθήσει θα τραγουδήσουν ο Μόνιμος Κάτοικος, ο Κούπεπε και ο ZaxaC.
– Το Φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 18/11, στις 7.30 μ.μ., με προβολή της ταινίας «Ένα τανκς… στο κρεβάτι μου» και γύρω στις 9.30 μ.μ. θα ακολουθήσει Rock After Party, με τους DJ K. Spiliotis και DJ.TAF στη μουσική επιμέλεια.

Τριήμερο αφιέρωμα για το Πολυτεχνείο

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος