Τον Ιούνιο ξεκινούν στη Μυτιλήνη τα γυρίσματα της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη»

Στη Μυτιλήνη βρέθηκαν σήμερα συντελεστές της Παραγωγής «Σμύρνη μου Αγαπημένη», η οποία θα γυριστεί τον Ιούνιο στο νησί της Λέσβου.  Πρόκειται για την δημοφιλή και επιτυχημένη θεατρική παράσταση της Μιμής Ντενίση που μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη.

Η Μιμή Ντενίση είχε επισκεφθεί για το λόγο αυτό το 2016 τη Λέσβο και από τότε είχε αρχίσει η προετοιμασία για την έναρξη των γυρισμάτων που καθυστέρησε εδώ και ενα χρόνο λόγο της πανδημίας.

Όπως όμως όλα δείχνουν όλα πλέον είναι έτοιμα και 1η Ιουνίου ξεκινούν τα γυρίσματα στη Λέσβο.

Οι συντελεστές της εκπομπής είχαν συνάντηση με τον αντιδήμαρχο πολιτισμού του δήμου Μυτιλήνης,  όπου επισφραγίστηκε η συνεργασία του Δήμου με την Παραγωγή και η ουσιαστική συνεισφορά του στην ολοκλήρωση της ταινίας, η οποία φιλοδοξεί να αναπαραστήσει, σύμφωνα με τους δημιουργούς της «με πειστικότητα την ατμόσφαιρα της εποχής μέσα από άρτια σκηνικά και κοστούμια. Όλοι οι χώροι θα διαμορφωθούν κατάλληλα ώστε να ταιριάζουν απόλυτα με το ύφος της εποχής. Για να αποδοθεί σωστά η σπαρακτική καταστροφή της Σμύρνης, η παραγωγή θα επιστρατεύσει σύγχρονα ψηφιακά εφέ, όπου χρειάζεται».

Τα γυρίσματα της ταινίας θα πραγματοποιηθούν σε: Μυτιλήνη, Δυτική Λέσβο, Αθήνα, Πειραιά, Φάληρο και Χίο».

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων μάλιστα, η παραγωγή ανακοίνωσε ότι  αναζητούνται από όλο το νησί άτομα ηλικίας από 8 ως 80 ετών για να συμμετέχουν στην ταινία.

Στην ταινία συμμετέχουν μεταξύ άλλων διεθνείς σταρ, όπως η Βανέσα Ρεντγκρέιβ και ο Ρούπερτ Γκρέιβς, ενώ πρωταγωνιστούν οι: Μιμή Ντενίση, Λεωνίδας Κακούρης, Burak Hakki, Κρατερός Κατσούλης, Ταμίλλα Κουλίεβα, Κατερίνα Γερονικολού, Χρήστος Στέργιογλου, Ντίνα Μιχαηλίδου, Νέδη Αντωνιάδου, Αναστασία Παντούση, Daphne

Alexander, Κώστας Κορτίδης, Έφη Γούση, Γιάννης Εγγλέζος, Daniel Crossley, Duncan Skinner, Nathan Thomas, Fotina Papatheodorou και ο Γιάννης Βογιατζής.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος