«Τολμάμε για το Βόρειο Αιγαίο»: Να συζητηθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο το θέμα των δασικών χαρτών

Αίτημα, ώστε να συζητηθεί σε επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου το θέμα των νέων δασικών χαρτών, απηύθυνε με επιστολή του στον Πρόεδρο του ο επικεφαλής της παράταξης «ΤΟΛΜΑΜΕ για το Βόρειο Αιγαίο», Παναγιώτης Χριστόφας.

Όπως σημειώνει ο επικεφαλής Παναγιώτης Χριστόφας “πρόκειται για ένα θέμα, που προκάλεσε τη δικαιολογημένη αντίδραση της πλειοψηφίας όχι μόνο των κατοίκων του Βορείου Αιγαίου, αλλά όλης της Ελλάδας, καθώς σε αυτούς εντοπίζονται σημαντικά λάθη και μεγάλες εκτάσεις χαρακτηρίζονται πλέον ως δασικές. Είναι απαραίτητη επομένως η συζήτησή του, ώστε οι παρατάξεις να έχουν τη δυνατότητα να εκθέσουν τις απόψεις τους και να αποφασιστούν οι ενέργειες της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου σε σχέση με αυτό το ζήτημα”.

Μάλιστα, η παράταξη «Τολμάμε για το Βόρειο Αιγαίο» προτείνει στην συζήτηση να συμμετέχουν κατόπιν προσκλήσεως από τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου, εκπρόσωπος του αρμόδιου Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας καθώς και εκπρόσωποι από σχετιζόμενους επιστημονικούς (Τ.Ε.Ε. Τμήμα Β.Α. Αιγαίου, ΓΕΩΤ.Ε.Ε. Περιφερειακό Παράρτημα Αιγαίου κ.α.) και παραγωγικούς φορείς.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος