Την ίση μεταχείριση στην χρήση του κλειστού δημοτικού γυμναστηρίου ζητά ο Α.Σ. Ηρακλής

Ο Αθλητικός Σύλλογος Ηρακλής με ανακοίνωση του εκφράζει την άνιση μεταχείριση των τμημάτων καλαθοσφαίρισης από τον εκπρόσωπο της δημοτικής αρχής διότι στην καθιερωμένη συνάντηση με τους εκπροσώπους των σωματείων που επιθυμούν να κάνουν προπόνηση στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Αγίου Κηρύκου (το μοναδικό στο νησί μας), ο Α.Σ. Ηρακλής δεν ήταν καλεσμένος.


Την ίση μεταχείριση στην χρήση του κλειστού δημοτικού γυμναστηρίου ζητά ο Α.Σ. Ηρακλής
«Αυτή η κίνηση από τους υπεύθυνους μας κάνει να νοιώθουμε παράταιροι, απογοητευμένοι και λίγοι. Άσχημα συναισθήματα για μια ομάδα που προσπαθεί να απασχολήσει πολλά παιδιά κάθε χειμώνα σε ανοιχτά γήπεδα με όλες τις δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν από τις άσχημες καιρικές συνθήκες. Το αποτέλεσμα της παραπάνω συνάντησης ήταν να παραχωρηθούν όλες οι διαθέσιμες ώρες στα άλλα δυο σωματεία που δραστηριοποιούνται στο άθλημα μας (ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ – ΑΟ ΠΡΑΜΝΟΣ). Όταν λοιπόν ενημερωθήκαμε πως όχι μόνο δεν μας κάλεσαν για την συνάντηση αλλά δεν μας παραχώρησαν και καμία ώρα για προπόνηση , επικοινωνήσαμε με τον υπεύθυνο της Δημοτικής αρχής , ο οποίος αμέσως μας διαβεβαίωσε πως θα γίνει αναθεώρηση του προγράμματος με νέα συνάντηση. Από την αλλαγή του προγράμματος μας παραχώρησαν μια προπόνηση 90 λεπτών, η οποία λέει, ότι θα αλλάζει μέρα κάθε εβδομάδα! Δηλαδή τα παιδιά μας θα πρέπει κάθε εβδομάδα να αλλάζουν το πρόγραμμα των μαθημάτων τους για να κάνουν ταξίδι 2 ώρες μπρος και δύο ώρες πίσω για να παίξουν 90 λεπτά μπάσκετ.
Την ίση μεταχείριση στην χρήση του κλειστού δημοτικού γυμναστηρίου ζητά ο Α.Σ. Ηρακλής
Έτσι σήμερα 25/11/2021 η αντρική μας ομάδα έχει παίξει 2 αγώνες και έχει κάνει μια προπόνηση μόνο στην έδρα του. Το αίτημα του Α.Σ. Ηρακλή από την αρχή της σεζόν ήταν ένα δίωρο μεσοβδόμαδα και ένα δίωρο την Κυριακή» και συνεχίζουν
«Άλλο ένα σοβαρό ζήτημα το οποίο μας έχουν αναφέρει αρκετές φορές οι γονείς των παιδιών μας, είναι η κακή κατάσταση των μπασκετών που υπάρχουν στο μοναδικό λειτουργικό γήπεδο μπάσκετ το χειμώνα, το ανοιχτό Ευδήλου (Γυμνάσιο – Λύκειο). Η τεχνική υπηρεσία του δήμου αποφάνθηκε πως όλες οι ζημιές επιδιορθώνονται, κάτι που θα γίνει το επόμενο διάστημα» και καταλήγουν: «Η ομάδα μας έχει μάθει να ζει με τα προβλήματα και τις δυσκολίες, αναμενόμενες και μη, δεν μας αρέσει η γκρίνια, δεν αντέχουμε την αδικία και την αδιαφορία, άλλωστε μέσα από αυτές τις καταστάσεις καταφέραμε ότι έχουμε καταφέρει.

Την ίση μεταχείριση στην χρήση του κλειστού δημοτικού γυμναστηρίου ζητά ο Α.Σ. Ηρακλής

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος