Τη Σάμο επισκέφτηκε ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης

Διήμερη επίσκεψη στη Σάμο πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου Κώστας  Μουτζούρης. Πρώτος σταθμός της επίσκεψης του ήταν το Πυθαγόρειο προκειμένου να δει από κοντά την πρόοδο των εργασιών στο λιμάνι της περιοχής. Ο κ. Μουτζουρης εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση του για την πίστη τήρηση του χρονοδιαγράμματος από τον ανάδοχο εργολάβο αλλά και για την γρήγορη αδειοδότηση για την έναρξη των εργασιών με ενέργειες του Αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Πανουράκη. Στην συνέχεια επισκέφτηκε το Δήμο Δυτικής Σάμου συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Σάμου Βασίλη Πανουράκη ,το Εκτελεστικό Γραμματέα ΠΕ Β.Α Αποστόλη Αλατζά ,τον Προϊστάμενο Τεχνικών Υπηρεσιών ΠΕ Σάμου Γιώργου Βασιλείου και τους συνεργάτες της ΠΕ Σάμου Νίκο Βασιλείου και ΠΕ Β.Α Γιώργο Καλτάκη.

Συζητήθηκαν κυρίως θέματα που άφορουν προτάσεις έργων προς ένταξη στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ και συγκεκριμένα έργα όπως η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της πόλης του Καρλοβασου ,η παράκαμψη Μαραθοκαμπου ,η παράκαμψη Καρλοβασου και αποκαταστάσεις βατότητας οδοποιίας σε όλη την περιφέρεια του δήμου μας.

Από την πλευρά της δημοτικής αρχής,υπήρξε ενημέρωση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Πανεπιστημιο Αιγαίου και ειδικά για τα κτιριακά θέματα των εγκαταστάσεων στο Καρλοβασι και ζητήθηκε η παρέμβαση του Περιφερειάρχη προς το αντίστοιχο υπουργείο για την επίλυσης τους . Τέλος λίγο πριν την αναχώρηση του είχε διευρυμένη συνάντηση με Περιφερειακούς συμβούλους προκειμένου να συζητηθούν θέματα που σχετίζονται με τις επιπτώσεις από το φονικό σεισμό.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος