Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν στην Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με πρωταγωνίστρια τη Μυτιληνιά Μηλένα Κοντού που κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ23 στο Ντούισμπουργκ.
Το πρώτο χρυσό στο διπλό σκιφ γυναικών μαζί με την Ελένη Διαβάτη και το δεύτερο χρυσό στο μεικτό διπλό σκιφ μαζί με τον Κωνσταντίνο Γιαννούλη.
Ο Χιώτης Κωνσταντίνος Γκιουβέτσης και η Μυτιληνιά Μιλένα Κοντού τίμησαν το Βόρειο Αιγαίο
Οι κορυφαίες αυτές διακρίσεις τόνισε ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Κώστας Μουτζούρης -για τις διακρίσεις του Χιώτη Κωνσταντίνου Γκιουβέτση, εκ των πρωταγωνιστών της Εθνικής ομάδας πόλο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο καθώς και τη Μυτιληνιά Μιλένα Κοντού για τη σπουδαία της επιτυχία και το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Κ-23 – αποτελούν απτή απόδειξη του υψηλού επιπέδου των αθλητών των νησιών μας και γεμίζουν υπερηφάνεια ολόκληρο το Βόρειο Αιγαίο, αναδεικνύοντας ότι ακόμη και από ακριτικές περιοχές μπορούν να αναδειχθούν πρωταθλητές με διεθνή ακτινοβολία.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος