Τέθηκε σε λειτουργία ο νέος ιστότοπος του πρωτοδικείου Σάμου

Σε λειτουργία έχει τεθεί πλέον ο νέος ιστότοπος του Πρωτοδικείου Σάμου protodikeio-samou.gov.gr (https://protodikeio-samou.gov.gr) ο οποίος δίνει την δυνατότητα επικοινωνίας των πολιτών με τους υπαλλήλους του.

Πρόκειται για μία προσπάθεια των υπαλλήλων της γραμματείας του Πρωτοδικείου οι οποίοι προσηλωμένοι στους βασικούς στόχους που έχουν τεθεί από την ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης, δηλαδή ενός σύγχρονου και αποτελεσματικού κράτους στην υπηρεσία του πολίτη, μέσω της ταχύτερης και αποτελεσματικότερης απονομής της δικαιοσύνης, δημιούργησαν τη δική τους ιστοσελίδα.

Συγκεκριμένα ο προϊστάμενος της γραμματείας, Κώστας Βογιατζής, με τους υπαλλήλους αλλά την καθοριστική συνδρομή της υπαλλήλου πληροφορικής της υπηρεσίας, Εμμανουέλας Μακροθανάση, και του επίσης δικαστικού υπαλλήλου, Ανδρέα Σκάλκου, έφεραν το καλύτερο αποτέλεσμα, προκειμένου οι συναλλασσόμενοι να ενημερώνονται άμεσα και υπεύθυνα για τα ζητήματα του ενδιαφέροντος τους, αλλά και κάνοντας χρήση των διαθέσιμων ψηφιακών υπηρεσιών του πρωτοδικείου, να εξυπηρετούνται με ταχύτητα και ασφάλεια. Επίσης ο νέος ιστότοπος αποτελεί έναν νέο τρόπο επικοινωνίας με τους δικηγόρους, συμβολαιογράφους και δικαστικούς επιμελητές.

Ειδικότερα ο ιστότοπος:

Φιλοξενεί γενικές πληροφορίες για την λειτουργία του Πρωτοδικείου Σάμου.

Περιέχει πληροφορίες για την σύσταση, δομή και λειτουργία του Πρωτοδικείου Σάμου, χρηστικές πληροφορίες και οδηγίες προς τους πολίτες με παράλληλη δυνατότητα λήψης των αντίστοιχων εντύπων και αιτήσεων.

Παρέχει την δυνατότητα της αναζήτησης μέσω της ιστοσελίδας των αποφάσεων που έχουν δημοσιευθεί, της υποβολής αιτήματος για χορήγηση αντιγράφων αποφάσεων, καθώς και της ηλεκτρονικής κατάθεσης αιτημάτων για χορήγηση πιστοποιητικών δικαστικής φερεγγυότητας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος