Τα πρώτα Σκακιστικά Βενιαμίνεια στη Μυτιλήνη

Τα πρώτα Σκακιστικά Βενιαμίνεια διοργανώνει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 10-11 Ιουλίου η Λέσχη Πλωμαρίου “Βενιαμίν ο Λέσβιος” στον εξωτερικό χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Μυτιλήνης.

Το Σάββατο στις 7:00 το απόγευμα, θα γίνει αγώνας επίδειξης (simultane) με τον FM Ανέστη  Μιχαηλίδη και την Κυριακή το απόγευμα Τουρνουά rapid open 5 γύρων.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι σκακιστές, ανεξαρτήτως ηλικίας και ένταξης σε σύλλογο, που γνωρίζουν τους βασικούς κανόνες που χαρακτηρίζουν το σκάκι.

Δηλώσεις συμμέτοχης  τηλεφωνικά: 697-2659397 και με email: dlamprouplomari@gmail.com έως την Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω συγκεκριμένου αριθμού συμμετοχών.

Θα τηρηθεί αυστηρά το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας που περιλαμβάνει υποχρεωτικά έλεγχο αντιγόνου Covid-19 με μοριακό τεστ (RT-PCR)24-48 ώρες πριν την έναρξη των αγώνων, ή με άμεσο τεστ αντιγόνου (Rapid AntigenTest-RAT) 24 ώρες πριν την έναρξη των αγώνων ανεξάρτητα από το ιστορικό εμβολιασμού. H χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ όλη την διάρκεια των αγώνων. Με βάση το Υγειονομικό Αγωνιστικό Πρωτόκολλο για τη συμμετοχή στο τουρνουά ΔΕΝ γίνονται αποδεκτά τα αυτοδιαγνωστικά τεστ (selftests). Η διενέργεια των τεστ αντιγόνουCovid-19 είναι ευθύνη των συμμετεχόντων.

H Διεύθυνση των αγώνων διατηρεί το δικαίωμα να αποβάλλει αθλητή που παρά τις συστάσεις δεν τηρεί τα μέτρα ασφαλείας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος