Τα 20 χρόνια λειτουργίας του γιορτάζει το τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας του παν/μιου Αιγαίου

Τα 20 χρόνια λειτουργίας του θα γιορτάσει το τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του πανεπιστημίου Αιγαίου, με μια εκδήλωση στο Μουσείο Μπενάκη την Μ. Τετάρτη 20 Απριλίου  στις 10:00 το πρωί.

Όπως σημειώνει ο πρόεδρος του τμήματος Χρήστος Καλλονιάτης  «Η επέτειος των 20 χρόνων λειτουργίας του τμήματος, αποτελεί για όλους εμάς μία ευκαιρία, να επαναλάβουμε τη δέσμευση ότι θα συνεχίσουμε με στόχο και όραμα να διασφαλίζουμε υψηλής ποιότητας σπουδές και έρευνα στο τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί ένα βίντεο για την 20χρονη πορεία του τμήματος , ενώ θα ανακηρυχθεί σε επίτιμο διδάκτορα του τμήματος, ο διακεκριμένος διεθνώς επιστήμονας καθηγητής στο ΜΙΤ, διευθυντής Πληροφορικής του Media Lab στο πανεπιστήμιο MIT της Μασαχουσέτης Μιχάλης Μπλέτσας.

Στο Μουσείο Μπενάκη θα παρουσιαστεί και έκθεση από τις εμπειρίες , προτάσεις ιδέες προτάσεις των ανθρώπων που 20 τα χρόνια αυτά πέρασαν από το τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του πανεπιστημίου Αιγαίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος