Συντονιστική Επιτροπή αιρετών & κατοίκων Χίου: Όχι σε Νέα δομή προσφύγων- μεταναστών

Με συγκέντρωση στις 7.00 μ.μ. σήμερα Τρίτη, 14/9, στην είσοδο της Απλωταριάς, του εμπορικού δρόμου της Χίου, απαντά η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αιρετών και Κατοίκων της Χίου, στην πολιτική συγκέντρωση του βουλευτή Χίου και υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη.


Όπως σημειώνεται θα υπάρχει η συμβολική παρουσία μελών της Συντονιστικής Επιτροπής αλλά και των προέδρων των Τοπικών Συμβουλίων σε έναν “πραγματικό απολογισμό των έργων του υπουργού Μετανάστευσης κ. Μηταράκη και της κυβέρνησης του”.

Χαρακτηρίζουν την πολιτική συγκέντρωση του υπουργού, ως ένα “καλοστημένο κυβερνητικό show, με μαέστρο τον ίδιο, όπου θα έχει από όλα ο μπαξές, πλην της πραγματικής έκφρασης της θέλησης του λαού της Χίου”.

Δηλώνουν ότι δεν ξεχνούν την επέμβαση των ΜΑΤ στο νησί, τη βία και τρομοκρατία που ασκήθηκε με ευθύνη της κυβέρνησης και του υπουργού της και θέτουν το ερώτημα, “αφού μειώθηκαν οι ροές, γιατί προωθούν τα κέντρα φυλακές στα νησιά μας και στη Χίο”.
“Από καιρό έτοιμοι τους περιμένουμε κι εκείνον και τις μπουλντόζες… στο Θόλος ή όπου αλλού χρειαστεί”, δηλώνει η Συντονιστική Επιτροπή προαναγγέλλοντας νέες κινητοποιήσεις.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ