Συνδρομή του δήμου Ικαρίας στον εμβολιασμό πολιτών του με κινητικά προβλήματα

Ο Δήμος Ικαρίας, «συναισθανόμενος το χρέος του, ανταποκρίνεται στο αίτημα της ΚΕΔΕ σύμφωνα με το οποίο οι Δήμοι καλούνται από το Υπουργείο Υγείας να συνδράμουν στον κατ’ οίκον εμβολιασμό κατά Covid-19 πολιτών με κινητικά προβλήματα, παρέχοντας ένα τουλάχιστον όχημα και οδηγό, ώστε να δοθεί η δυνατότητα στο υγειονομικό προσωπικό των Κέντρων Υγείας να προσεγγίσει τη μερίδα αυτή πολιτών, και διαθέτει για την υλοποίηση της προσπάθειας αυτής όχημα και νοσηλευτικό προσωπικό από το πρόγραμμα Βοήθεια Στο Σπίτι».
Τονίζοντας ότι «τα χρονικά περιθώρια είναι εξαιρετικά περιορισμένα λόγω της επικείμενης έναρξης των κατ΄ οίκον εμβολιασμών στις 23 Ιουλίου και στα πλαίσια της συνεργασίας μας ως Φορέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τις κατά τόπους Διοικήσεις των Υγειονομικών Περιφερειών, παρακαλούμε για τον άμεσο προγραμματισμό κι ενημέρωση από πλευράς σας για τον ορισμό και τη διάθεση υγειονομικού προσωπικού, ώστε να διευκολύνουμε από κοινού την εμβολιαστική προσπάθεια για τους ανήμπορους συνανθρώπους μας».
Παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι ή οικείοι τους όπως ΑΜΕΣΑ απευθυνθούν στην Υπηρεσία για την εγγραφή τους στη σχετική διαδικασία, δηλώνοντας 1.Ονομ/μο 2.ΑΜΚΑ 3.Τηλέφωνο 4.Χωριό.
Tηλέφωνα επικοινωνίας: 2275350401 και 2275350510 κι ώρες 10πμ. έως 14μμ.
Email:info@ikaria.gov.gr
Με την ολοκλήρωση της καταγραφής θα ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί τους από κλιμάκιο γιατρών και νοσηλευτών τoυ Κέντρου Υγείας Ευδήλου με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ