Συμμαχία Αξιών: Καταγγέλλει για καθυστερημένη καμπάνια εταιρείες του Δήμου Χίου

Για καθυστερημένες διαφημιστικές καμπάνιες καταγγέλλει τις διοικήσεις στη ΔΗΚΕΧ (Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Χίου) αλλά και στη ΔΕΥΑΝΧ, η Δημοτική Παράταξη “Συμμαχία Αξιών” του Κώστα Τριαντάφυλλου.
Πρόκειται για απευθείας αναθέσεις ύψους 4.000 και 6.000 ευρω αντίστοιχα, για διαφημιστικά σποτ.

«Όλοι ευχόμαστε ο Σεπτέμβριος να είναι ο τέταρτος μήνας του Καλοκαιριού. Ωστόσο στην Δημοτική Αρχή Κάρμαντζη αυτό το κάνουν πράξη με απευθείας αναθέσεις!
Έτσι τέλος Αυγούστου η ΔΗΚΕΧ αποφάσισε με πρόταση του Προέδρου της να διαφημίσει το «υδροθεραπευτήριο» των Αγιασμάτων. Το οποίο βέβαια είχε φροντίσει να καθυστερήσει την λειτουργία του κατά δύο μήνες (ξεκίνησε στις 11/7/2021).
Η διαφημιστική καμπάνια για την προώθηση του «υδροθεραπευτηρίου» ανέρχεται σε 4.000 €. Και είναι βέβαιο ότι θα καταστήσει τα Αγιάσματα καλοκαιρινό προορισμό της Χίου… τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο. Αφού στις 30 Οκτωβρίου η δομή κλείνει για Χειμώνα», αναφέρει η Συμμαχία Αξιών.

«Στο ίδιο μήκος κύματος και ενόψει της ανομβρίας αλλά και της θερινής τουριστικής κίνησης του νησιού, η ΔΕΥΑΝΧ, με πρόταση του Προέδρου της αποφάσισε, τέλος Αυγούστου, να κυκλοφορήσει για τους επόμενους μήνες διαφημιστικά σποτ αξίας 6.000 ευρώ για την ανάγκη περιορισμού της κατανάλωσης.
«Όλα αυτά επιβεβαιώνουν, για ακόμη μία φορά, την πλήρη αδυναμία της δημοτικής αρχής να προγραμματίσει τις βασικές προτεραιότητες και την αποδοτικότερη χρήση των δημοτικών χρημάτων. Παρά τις προτάσεις των εκπροσώπων της ΣυμμαΧίας Αξιών τόσο στην ΔΗΚΕΧ…,  όσο και στην ΔΕΥΑΝΧ», καταλήγει η ανακοίνωση της παράταξης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος