Συγχαρητήρια Περιφέρειας Β. Αιγαίου στους Ολυμπιονίκες της Ομάδας Υδατοσφαίρισης

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης και ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Δημήτρης Κουρσουμπάς, συγχαίρουν τους δυο Χιώτες ασημένιους Ολυμπιονίκες Γιάννη Φουντούλη και Κώστα Γκιουβέτση, τον Λέσβιο στην καταγωγή Γιώργο Δερβίση, αλλά και όλη την Εθνική ομάδα Πόλο των ανδρών, για την ιστορική τους επιτυχία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
«Η κατάκτηση ενός μεταλλίου από τρεις Βορειοαιγαιοπελαγίτες στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη, αποτελεί μεγάλη τιμή για τους νησιώτες και μας γεμίζει με υπερηφάνεια. Πόσο δε μάλλον όταν τα παιδιά αυτά ξεκίνησαν και γαλουχήθηκαν μέσα από τα τοπικά μας σωματεία, αναδεικνύοντας την μεγάλη παράδοση του ναυταθλητισμού στα νησιά μας.

“Τους συγχαίρουμε και θα τους υποδεχτούμε με κάθε τιμή καθώς ιδιαίτερα σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά η πατρίδα μας, μας γέμισαν ελπίδα και αισιοδοξία, χαρακτηριστικά που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη όλοι οι Έλληνες αυτή την περίοδο», δήλωσε ο Περιφερειάρχης.

Συγχαρητήρια και από τη Συμμαχία Αξιών

Συγχαρητήρια Περιφέρειας Β. Αιγαίου στους Ολυμπιονίκες της Ομάδας Υδατοσφαίρισης“Θερμά συγχαρητήρια στην εθνική ομάδα πόλο των ανδρών για την κατάκτηση του ασημένιου Ολυμπιακού μεταλλίου. Σε μια δύσκολη στιγμή για την πατρίδα, μας κάνατε όλους υπερήφανους!
Διπλά υπερήφανοι νοιώθουμε όλοι οι Χιώτες που δύο παιδιά από τη Χίο, με ήθος, πείσμα, ταλέντο και δύναμη, ο Γιάννης Φουντούλης και ο Κώστας Γκιουβέτσης επιστρέφουν ως ολυμπιονίκες στην γενέτειρα τους!”, αναφέρει ο δημοτικός συνδυασμός Δήμου Χίου “ΣυμμαΧία Αξιών”.

Συγχαίρει τους δύο Χιώτες αθλητές καθώς και τις οικογένειές και τους προπονητές τους και τους ευχαριστεί για την ως τώρα προσφορά τους στον αθλητισμό του νησιού.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος