Στοχεύει στην αγορά του Ισραήλ η Ένωση Ξενοδόχων Σάμου

Άνοιγμα στην αγορά του Ισραήλ επιχειρεί η Ένωση Ξενοδόχων Σάμου στο πλαίσιο επανεκκίνησης της τουριστικής περιόδου. Στόχος της να διεκδικήσει δυναμικά θετικά αποτελέσματα προσέλκυσης επισκεπτών από την συγκεκριμένη αγορά, η οποία λόγω του συνολικού εμβολιασμού και της επίσημης διμερούς συμφωνίας με την Ελλάδα θα αποτελέσει τον κύριο στόχο ταξιδιωτών.

Η Σάμος διεκδικεί ένα σημαντικό ποσοστό, της τάξεως των 2500 χιλιάδων επισκεπτών, να ταξιδέψει στο νησί.

Η πρόσφατη προσπάθεια της Ένωσης Ξενοδόχων αφορά στη συνάντηση σε προσωπικό ραντεβού με τον Αρχιραβίνο της Ισραηλινής Κοινότητας Θεσσαλονίκης, Ααρών Ισραήλ, ο οποίος επισκέφθηκε το νησί της Σάμου προκειμένου να πιστοποιηθούν τα κρασιά της ΕΟΣΣ με την ένδειξη kosher. Ο Αρχιραβίνος ο οποίος διαθέτει ένα σημαντικό δίκτυο επαφών με την τουριστική αγορά του Ισραήλ συνομίλησε εκτενώς με τον Αντιπρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων, Γιώργο Χατζηδημητρίου, ο οποίος είχε την ευκαιρία να τον ενημερώσει για την ιστορία και τα σημαντικά μνημεία της Σάμου και πιο συγκεκριμένα για την δυναμική και τη διάθεση των επαγγελματιών ξενοδόχων να προσφέρουν υψηλής ποιότητας φιλοξενία σε όλους τους επισκέπτες από το Ισραήλ σεβόμενοι πλήρως τις θρησκευτικές τους ιδιαιτερότητες και φροντίζοντας πάντοτε τις διατροφικές τους συνήθειες.

Στο πλαίσιο της συνάντησης διερευνήθηκαν όλοι οι τρόποι υποδοχής τουριστών από το Ισραήλ στο νησί, με προοπτική μάλιστα απευθείας αεροπορικής σύνδεσης με την χώρα της Μέσης Ανατολής.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος