Στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού της Ν.Δ. κυβερνητικά και πολιτικά στελέχη βρέθηκαν στη Σάμο

Κυβερνητικό κλιμάκιο αποτελούμενο από τον υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Κώστα Κατσαφάδο, το γενικό γραμματέα Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο, του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, Εμμανουήλ Λογοθέτη, τον γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ., Παύλο Μαρινάκη και τον γραμματέα Οργανωτικού της Ν.Δ., Στέλιο Κονταδάκη, επισκέφτηκε την Σάμο στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού της Ν.Δ.

Τα κυβερνητικά στελέχη συνοδευόμενα από τον βουλευτή Σάμου, Χριστόδουλο Στεφανάδη, είχαν αρχικά επαφές με μέλη της ΔΗΜΤΟ Δυτικής Σάμου και στην συνέχεια μετέβησαν στην πόλη της Σάμου όπου συνομίλησαν με τους επαγγελματίες, περνώντας από τον εμπορικό και στην συνέχεια επισκέφτηκαν το Λιμεναρχείο Σάμου όπου ευχαρίστησαν τα στελέχη του για τις καθημερινές προσπάθειες φύλαξης των συνόρων κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Ακολούθησε συνάντηση με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σάμου, Γιώργο Κυριαζή και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, στην οποία συζητήθηκαν θέματα που άπτονται των επιχειρήσεων, της ακτοπλοϊκής σύνδεσης των νησιών, των επιπτώσεων του σεισμού, της αύξησης των τιμών ενέργειας, των επιδοτήσεων κ.ά.

Στην συνέχεια ακολούθησε συνάντηση με στελέχη της ΔΕΕΠ Σάμου και ΔΗ.ΜΤ.Ο. Ανατολικής Σάμου στην αίθουσα του Μουσείου Οίνου. Τέλος το κομματικό επιτελείο της Ν.Δ επισκέφτηκε την Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή Σάμου (ΚΕΔ Σάμου).Στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού της Ν.Δ. κυβερνητικά και πολιτικά στελέχη βρέθηκαν στη Σάμο

Ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Κώστας Κατσαφάδος, το μεσημέρι της Τρίτης αναχώρησε για τους Φούρνους όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο Φούρνων κ. Δημήτρη Καρύδη και επιθεώρησε τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στο νησί.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος