Στην Σάμο ο Χρήστος Σταϊκούρας

Διήμερη επίσκεψη θα πραγματοποιήσει στο νησί της Σάμου ο υπουργός οικονομικών και βουλευτής Φθιώτιδας, Χρήστος Σταϊκούρας.

Ο κ. Σταϊκούρας θα φτάσει το πρωί του Σαββάτου στο αεροδρόμιο και από εκεί θα μεταβεί, συνοδευόμενος από τον βουλευτή Σάμου Χριστόδουλο Στεφανάδη, στο δημαρχείο δυτικής Σάμου, προκειμένου να συναντηθεί με τον δήμαρχο. Στις 11:30 θα αναχωρήσει για την πόλη της Σάμου, όπου και θα έχει συνάντηση με τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας της Νέας Δημοκρατίας Σάμου στο γραφείο του βουλευτή.

Στις 12:45 θα συναντηθεί με τον δήμαρχο ανατολικής Σάμου, ενώ στη 1:15 θα αναχωρήσει για την Περιφερειακή ενότητα προκειμένου να συναντηθεί με τον αντιπεριφερειάρχη, Βασίλη Πανουρακη. Ευρεία σύσκεψη με τους φορείς θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο της αντιπεριφέρειας, προκειμένου να μεταφερθούν τα αιτήματα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγικοί φορείς. Θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου και η βραδιά θα ολοκληρωθεί με πολιτική εκδήλωση στο ξενοδοχείο Αρίων στο Κοκκάρι.

Την Κυριακή το πρωί ο υπουργός οικονομικών θα παρακολουθήσει τη Θεία λειτουργία στην Ιερά Μονή της Ζωοδόχου Πηγής και θα συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Σάμου Ικαρίας και Κορσεών κ.κ Ευσέβιο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος