Στην Χίο ο Ν. Μηταράκης: Συζήτηση με δημοσιογράφους και εκπροσώπους Μέσων Ενημέρωσης

Την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος βουλευτής στο Νομό Χίου επανέλαβε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης, κατά τη διάρκεια συζήτησης εφ’ όλης της ύλης με δημοσιογράφους και ιδιοκτήτες μέσων ενημέρωσης της Χίου.

Σε ότι αφορά το μεταναστευτικό- προσφυγικό χαρακτήρισε οξύμωρο το σχήμα πως η τουρκική ακτοφυλακή μπορεί να ελέγχει τις ακτές, αλλά όχι όταν φεύγουν και τονίζοντας ότι η Τουρκία εργαλειοποιεί το μεταναστευτικό και θα πρέπει η ίδια να φυλάει τα σύνορά της. Πρόσθεσε δε ότι το μεταναστευτικό είναι ένα πρόβλημα που δεν έχει τελειώσει.

Στην Χίο ο Ν. Μηταράκης: Συζήτηση με δημοσιογράφους και εκπροσώπους Μέσων Ενημέρωσης
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τους (κατά αλφαβητική σειρά) Παντελή Κυδώνη (Χιώτικη Διαφάνεια), Γιώργο Παγούδη (Εφημερίδα των Συντακτών), Σταύρο Παπαγιαννάκη (Χιακός Λαός), Θοδωρή Πυλιώτη (ΕΡΤ Αιγαίου), Γιάννη Τζούμα (Αλήθεια) και Παντελή Φύκαρη (Πολίτης Χίος) συζητήθηκαν και τα τοπικά θέματα όπου ο κ. Μηταράκης σημείωσε τα μεγάλα έργα του νησιού που βρίσκονται σε πορεία υλοποίησης (αεροδρόμιο, φράγμα Κόρης Γεφύρι και Τελωνείο).

Δείτε τη Συζήτηση του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου και Βουλευτή Χίου με τη Νέα Δημοκρατία, κ. Νότη Μηταράκη με τους δημοσιογράφους της Χίου εδώ
:
https://www.facebook.com/notis.mitarakis/videos/601534781708389/

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος