Στη Βουλή έφερε ο Α. Μιχαηλίδης το πρόβλημα του Ακτινολογικού Τμήματος Νοσοκομείου Χίου

Τα κατεπείγοντα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Ακτινολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Χίου έφερε στη Βουλή καταθέτοντας με Αναφορά την σχετική ανακοίνωση του Σωματείου εργαζομένων του Νοσοκομείου (ΣΕΣΝΟΧ) ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ανδρέας Μιχαηλίδης.


Με την Αναφορά του, μεταφέρει στον αρμόδιο Υπουργό Υγείας τη σοβαρή βλάβη που υπέστη ο ακτινολογικός εξοπλισμός του ιδρύματος, που για να λειτουργήσει την περασμένη Παρασκευή αλλά και το σαββατοκύριακο, χρειάστηκε να υπάρξει δανεικός εξοπλισμός από το ΕΦΚΑ Χίου.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συντάχθηκε με την διεκδίκηση των εργαζομένων για άμεση και μόνιμη αντιμετώπιση των προβλημάτων του Ακτινολογικού Τμήματος, υπογραμμίζοντας πως η υπολειτουργία του υποβαθμίζει συνολικά τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας προς τους κατοίκους του νησιού.
Στη Βουλή έφερε ο Α. Μιχαηλίδης το πρόβλημα του Ακτινολογικού Τμήματος Νοσοκομείου Χίου
Να θυμίσουμε πως μια βδομάδα πριν, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Α. Μιχαηλίδη στο Νοσοκομείο Χίου με τον τομεάρχη Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και πρώην Υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό, όπου είχε περιγραφεί ως επείγον και κύριο πρόβλημα του Σκυλίτσειου Νοσοκομείου η λειτουργία του Ακτινολογικού. (Στη φωτογραφία, με την Διοικήτρια του Νοσοκομείου Χίου κα Ελένη Κανταράκη).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος