Στη Μυτιλήνη ο Κ. Ζαχαριάδης στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου (ηχητικό)

Στη Μυτιλήνη βρέθηκε την Τετάρτη 2 Μαρτίου ο τομεάρχης εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου, που έχει ξεκινήσει για την συζήτηση των πολιτικών προτάσεων του κόμματος , ενόψει του συνεδρίου 14-17 Απριλίου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Καλλονή Λέσβου, ενώ ο κ. Ζαχαριάδης συναντήθηκε με εκπροσώπους εργαζομένων και περιόδευσε στην αγορά της πόλης, όπου του μεταφέρθηκε η αγωνία των πολιτών από το “εξοντωτικό” κόστος της ενέργειας καταλογίζοντας ευθύνες στην κυβέρνηση, καθώς “δεν προνόησε σε αυτόν τον τομέα”.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται ένα συνέδριο συνοχής, ανασυγκρότησης εξωστρέφειας αντιστοίχισης της κομματικής του βάσης  με την εκλογική δύναμη και τις κομματικές απαιτήσεις. Ο κύριος Μητσοτάκης δεν μπορεί να δώσει απαντήσεις στα προβλήματα των πολιτών οι οποίοι θα αναζητήσουν λύσεις . Ο ΣΥΡΙΖΑ σαν μια δύναμη που θέλει να κυβερνήσει ξανά, πρέπει να εξηγήσει ότι είναι μια δύναμη που έχει ακούσει τα προβλήματά τους και έχει μάθει από τα λάθη του παρελθόντος», είπε χαρακτηριστικά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος