Σπουδαστές του ΙΕΚ Λήμνου μαθαίνουν την τέχνη του sushi

Στις βασικές τεχνικές μαγειρικής της Ιαπωνικής Κουζίνας με μεγάλη έμφαση στο sushi εκπαιδεύτηκαν οι σπουδαστές του ΙΕΚ Λήμνου και με ιδιαίτερη υπερηφάνεια ανάρτησαν το αποτέλεσμα του πιάτου τους στο διαδίκτυο.

Στο Δημόσιο ΙΕΚ Λήμνου οι μαθητές υπό την καθοδήγηση του chef / εκπαιδευτή τους κ. Χρήστου Ντίνου προσπάθησαν να κατανοήσουν την φιλοσοφία αυτής της τεχνικής καθώς και των βασικών υλικών που χρησιμοποιούνται για να φτιάξουν Μάκκι και Νιγίρι.
“Άλλη μια απόδειξη της ποιοτικής επαγγελματικής κατάρτισης που παρέχει το Δ.ΙΕΚ ΛΗΜΝΟΥ στους καταρτιζόμενούς του” επισημαίνει σε ανάρτησή της η Διευθύντρια του Δ.ΙΕΚ Λήμνου, Ιουλία Λυγδά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος