Σκακιστικό τετραήμερο στην Ικαρία

Οι πρώτες σημαντικές διοργανώσεις του Σκακιστικού Φεστιβάλ Αιγαίου 2023 ξεκινούν αύριο Παρασκευή 24/2 και θα λήξουν στις 27 του ίδιου μήνα. Περιλαμβάνουν το Πρωτάθλημα Σάμου και Ικαρίας, το Κύπελλο Ικαρο-Σαμιακής Φιλίας και αγώνες μεταξύ μαθητών σχολείων της Σάμου και της Ικαρίας.

Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στον Άγιο Κήρυκο με μία συνάντηση στις Ράχες το Σάββατο το απόγευμα στην αίθουσα του Αγίου Δημητρίου. Ήδη πραγματοποιήθηκαν προκριματικοί αγώνες στη Σάμο και στην Ικαρία για την επιλογή των καλύτερων από κάθε νησί. Διοργανωτές είναι ο Σκακιστικός Όμιλος Σάμου «Μέλισσος», ο Σκακιστικός Όμιλος Ικαρίας «Ι. Τζελεπής» και η ΤΕΣΣ ΑΙΓΑΙΟΥ.

Επόμενη μεγάλη διοργάνωση θα γίνει στα μέσα Μαρτίου, με τη στήριξη της Dodekanisos Seaways (https://www.12ne.gr/) και περιλαμβάνουν τα πρωταθλήματα γρήγορου σκακιού ανδρών, γυναικών, νέων και νεανίδων, με συμμετοχή παικτών μας που διαμένουν στην Κω και στην Λέρο. Θα οργανωθεί επίσης ματς τεσσάρων παρτίδων μεταξύ του πρωταθλητή Αιγαίου Βασίλη Σαράντου και του πρωταθλητή Ικαρίας Γιώργου Τέσκου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος