Σημαντική η τουριστική παρουσίαση της Σάμου στην oλλανδική αγορά

Στην πολλά υποσχόμενη Ολλανδική αγορά ολοκληρώθηκε η οινογαστρονομική και τουριστική παρουσίαση της Σάμου, ως ελκυστικού προορισμού, στον ιδιαιτέρως διαμορφωμένο χώρο του DE KOOKFABRIEK στο Άμστερνταμ.

Η διαδραστική αυτή παρουσίαση σχεδιάστηκε για να αναδείξει τη μοναδικότητα του νησιού της Σάμου και υλοποιείται σε συνεργασία με το Γραφείο ΕΟΤ στις Κάτω Χώρες, την Πρέσβη της Ελλάδας στην Ολλανδία, την Ένωση Ξενοδόχων Σάμου και τον ΕΟΣ Σάμου με την υποστήριξη παραγωγών της Σάμου.

Από την Σαμιακή αποστολή πραγματοποιήθηκαν τουριστικές παρουσιάσεις για το νησί της Σάμου μέσω οπτικοποιημένων ξεναγήσεων. Ο Σαμιώτης chef Aνδρέας Λαγός παρουσίασε την αυθεντική σαμιώτικη κουζίνα, μέσα από ένα live cooking workshop στο οποίο συμμετείχαν δημοσιογράφοι εφημερίδων, περιοδικών και ιστοσελίδων, τουριστικοί πράκτορες και bloggers. Όλο το μενού που παρουσιάστηκε και προσφέρθηκε δημιουργήθηκε από τον chef του Doryssa Seaside Resort, Γιώργο Σακούλη σε συνεργασία με τον chef Ανδρέα Λαγό.

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου εκπροσωπήθηκε από την Αντιδήμαρχο κ. Κάιλα και τα στελέχη της Διεύθυνσης Πολιτισμού, Τουρισμού και Άθλησης Νόπη Ροδίτη, Κωνσταντίνο Κτίστου και την ειδική συνεργάτη Πηγή Κνήτη.

Η παρουσίαση ολοκληρώθηκε με την κλήρωση ενός ταξιδιού εξοικείωσης επιλεγμένων επισκεπτών (travel agents & media) στη Σάμο, στο οποίο ο ΕΟΤ θα καλύψει τα αεροπορικά εισιτήρια.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος