Σάμος: Ζητά να βρεθούν θέσεις στάθμευσης η Δημοτική παράταξη “Ανατροπή”

Να υπάρξει προγραμματισμένη μελέτη ώστε να αποτυπωθούν οι ανάγκες και να εξευρεθούν θέσεις στάθμευσης ζήτησε η Δημοτική Παράταξη «Ανατροπή» από τη Δημοτική Αρχή Ανατολικής Σάμου.

Αφορμή στάθηκε η εκκίνηση της διαδικασίας μίσθωσης ακινήτων για τις ανάγκες στάθμευσης οχημάτων στις κοινότητες Κοκκαρίου, Πυθαγορείου και Βαθέος στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Παράταξης Χρήστο Χατζηχριστοδούλου πολλοί από αυτούς τους χώρους μισθώνονται και πρέπει επιτακτικά να γίνει η ανάλογη μελέτη και να ξεκαθαριστεί ποιοι χώροι πρέπει να μισθώνονται και ποιοι από αυτούς πρέπει να αγοραστούν, αντί να μισθώνονται.

Να σημειωθεί δε, ότι στον προϋπολογισμό του Δήμου για το έτος 2021 έχει προβλεφθεί το ποσό των 70.000€ για τα συγκεκριμένα μισθώματα» αναφέρει η δημοτική παράταξη.

«Το συγκεκριμένο ζήτημα είναι ζωτικής σημασίας, καθώς σε πολλές περιοχές του Δήμου μας υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στάθμευσης, το οποίο εδώ και χρόνια δεν έχει διευθετηθεί από την πλευρά του Δήμου. Ο Δήμος πρέπει να μπορεί να προσφέρει, ειδικά στις μεγάλες κοινότητές του, επαρκείς χώρους στάθμευσης, ούτως ώστε οι κάτοικοι της περιοχής, αλλά και οι επισκέπτες, να μπορούν να σταθμεύουν τα οχήματά τους» τόνισε ο κ. Χατζηχριστοδούλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ