Σάμος: Υποδέχτηκε τους πρώτους τουρίστες το νέο 5* ξενοδοχείο της Casa Cook

Άνοιξε τις πύλες του το νέο 5* ξενοδοχείο της Casa Cook που υποδέχτηκε το πρωί της Δευτέρας τους πρώτους 100 τουρίστες. Πρόκειται για την μεγαλύτερη επένδυση στο νησί και το πρώτο καινούργιο ξενοδοχείο που κατασκευάστηκε τα τελευταία 25 χρόνια.

Το νέο boutique ξενοδοχείο Casa Cook Samos, που βρίσκεται κοντά στο Πυθαγόρειο της Σάμου, θα διαθέτει 128 δωμάτια αποκλειστικά για ενήλικες.

Η αρχιτεκτονική του ξενοδοχείου, δανείζεται από τις καμάρες των σπιτιών της Σάμου και είναι το πρώτο ξενοδοχείο της αλυσίδας που κτίζεται από την αρχή μετά το Casa Cook El Gouna στην Αίγυπτο το 2019.

Την ιδιαίτερη ικανοποίηση του για τη λειτουργία του νέου ξενοδοχείου εξέφρασε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σάμου Μάνος Βαλής . Ο κ. Βαλής ως πρόεδρος του Ομίλου Doryssa στον οποίον ανήκει η νέα μονάδα αναφέρθηκε στις παροχές του casa cook ενώ τόνισε ότι τους κοινόχρηστους χώρους του θα μπορούν να επισκέπτονται και κάτοικοι του νησιού για να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες του.

Επίσης ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων έκανε λόγο για μία πολύ καλή σεζόν όπως δείχνουν οι πρώτες κρατήσεις ενώ σημείωσε ότι μέχρι το τέλος του μήνα πολλά ξενοδοχεία του νησιού θα έχουν πληρότητα ως 80%.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος