Σάμος: Συνεχίζεται η αντιπαράθεση με φόντο την ίδρυση Γενικού Λυκείου στο Πυθαγόρειο

Με την επισήμανση ότι «η διορία για την ίδρυση ενός νέου Γενικού Λυκείου εκπνέει στις 7 Δεκεμβρίου», απάντησε στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ανατολικής Σάμου, Γιώργο Κολλάρο, ο επικεφαλής της «Ανατροπής», Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, αναφορικά με την καθυστέρηση στην υλοποίηση της σχετικής απόφασης του συμβουλίου που πάρθηκε στις 3 Αυγούστου του 2020.

Συγκεκριμένα τότε είχε ψηφιστεί η πρόταση της «Ανατροπής» για την ίδρυση Λυκείου στο Πυθαγόρειο έκτοτε όμως, σύμφωνα με τον κ. Χατζηχριστοδούλου, δεν υπήρξε καμία ενέργεια ώστε να σταλθεί ολοκληρωμένος φάκελος στο Υπουργείο Παιδείας.

Σάμος: Συνεχίζεται η αντιπαράθεση με φόντο την ίδρυση Γενικού Λυκείου στο Πυθαγόρειο«Ας μας αποδείξουν τελικά αν έχουν πράξει το οτιδήποτε και έχουν φέρει εις πέρας την ομόφωνη απόφαση που είχε παρθεί στις 3 Αυγούστου 2020», σημειώνει ο κ. Χατζηχριστοδούλου και προτρέπει τη Δημοτική Αρχή να δώσει στη δημοσιότητα τι διαδικασίες έχουν γίνει τόσο καιρό – αν έχουν γίνει – όπως και τα σχετικά έγγραφα – αν υπάρχουν.

Καταλήγοντας επισημαίνει: «Πρέπει να υλοποιηθεί άμεσα η σχετική απόφαση, ώστε να προλάβουμε την καταληκτική ημερομηνία για την ίδρυση του νέου Γενικού Λυκείου, ζητάμε δημόσια στοιχεία και πάνω από όλα θέλουμε πράξεις και έργα».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος