Σάμος: Σύλληψη δυο ατόμων για πώληση αλκοόλ σε 14χρονο στο λιμάνι Πυθαγορείου – Επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 6 μηνών με αναστολή

Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν οι αρχές στη Σάμο, μετά από περιστατικό πώλησης αλκοόλ σε ανήλικο 14 ετών, στο λιμάνι Πυθαγορείου.

Όπως μεταδίδει ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Χάρης Ζαβουδάκης το παιδί, το οποίο κατανάλωσε οινοπνευματώδη ποτά, χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο σε κατάσταση βαριάς μέθης.

Το περιστατικό σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες χθες, όταν στελέχη του Λιμεναρχείου Σάμου ενημερώθηκαν για την κατανάλωση αλκοόλ από τον ανήλικο. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, ηλικίας 54 και 58 ετών, οι οποίοι φέρονται να προμήθευσαν τον ανήλικο με οινοπνευματώδη ποτά. Ο πρώτος, ιδιοκτήτης κάβας, πούλησε μία φιάλη οίνου, ενώ ο δεύτερος, ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ, προμήθευσε μία συσκευασία μπύρας.

Οι συλληφθέντες πέρασαν απο την διαδικασία του αυτοφώρου, όπου τους επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 6 μηνών με αναστολή.

Μετά την βραχεία νοσηλεία ο 14χρονος πήρε εξιτήριο.

Ρεπορτάζ: Χάρης Ζαβουδάκης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος