Σάμος: Ο δήμαρχος του Σεφερίχισαρ επισκέφτηκε το Καρλόβασι

Λίγες εβδομάδες από την έναρξη για τη φετινή σεζόν της γραμμής Σίγατζίκ- Καρλόβασι επισκέφτηκε την πόλη της Σάμου, ο Δήμαρχος του Σεφερίχισαρ , Ισμαήλ Γιετισκίν.

Τον ομόλογό του υποδέχτηκε στην πύλη εισόδου Καρλοβάσου ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου και στην συνέχεια ακολούθησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο δημαρχείο όπου καλωσόρισε την τριμελή αποστολή παρουσία τοπικών επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού.

Η διήμερη επίσκεψη του Τούρκου Δημάρχου στο Καρλόβασι έδωσε την αφορμή για την ανάπτυξη θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος στο πλαίσιο των ενεργειών που γίνονται από το δήμο για την εμπορική και τουριστική ενδυνάμωση του νησιού μας.

Να σημειώσουμε ότι η συνεργασία αυτών έχει ξεκινήσει από το 2010 με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του τότε Δήμου Καρλοβάσου , μέσω της υπογραφής ενός μνημονίου συνεργασίας και φιλίας, στόχοι του οποίου θα ήταν η ανάπτυξη σχέσεων μεταξύ των τοπικών αρχών σε θέματα οικονομίας- εμπορίου , τουρισμού αλλά και σε άλλους τομείς.

Ο Δήμαρχος της επαρχίας της Σμύρνης και οι συνοδοί του ξεναγήθηκαν μεταξύ άλλων στο λιμάνι Καρλοβάσου όπου είχαν την ευκαιρία να δουν την έκθεση των ιστορικών αυτοκινήτων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος