Σάμος – Λαϊκή Επιτροπή Μαραθοκάμπου: Παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΔΕΔΗΕ

Παράσταση διαμαρτυρίας στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΔΔΗΕ στην πόλη της Σάμου πραγματοποιήθηκε από μέλη της Λαϊκής Επιτροπής Μαραθοκάμπου και με την συμμετοχή εκπροσώπων φορέων της περιοχής.

Στη συνάντηση με την διευθύντρια της ΔΕΔΔΗΕ τέθηκαν τα προβλήματα που υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα στην ευρύτερη περιοχή του Μαραθοκάμπου, με τις καταστροφές οικιακών συσκευών, με κορύφωση τις πυρκαγιές σε ένα μαγαζί και σε ένα σπίτι, που απέδωσαν κατά πάσα πιθανότητα στις αλλεπάλληλες διακοπές και αυξομειώσειςτηςτάσης.

Τέλος κατέθεσαν κείμενο με υπογραφές που μαζεύτηκαν από τους κατοίκους και όλους τους φορείς της περιοχής, καθώς και το διεκδικητικό πλαίσιο που είχε ψηφιστεί από την συνέλευση της Λαϊκής Επιτροπής. Μεταξύ των αιτημάτων είναι η μείωση του ηλεκτρικού ρεύματος, η μείωση του ΦΠΑ στο ρεύμα και τα καύσιμα, να γίνουν όλες οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης και εκσυγχρονισμού του δικτύου διανομής ρεύματος, προσλήψεις τεχνικού και διοικητικού προσωπικού με σχέσεις μόνιμης και σταθερής εργασίας, που να καλύπτουν τις ανάγκες.

Να ανοίξει πλατφόρμα από την ΔΕΔΔΗΕ, για δηλώσεις ζημιών σε οικιακές και επαγγελματικές συσκευές από τους καταναλωτές και να γίνει άμεση αποζημίωσή τους στο 100% της αξίας τους. Η διεύθυνση του γραφείου της ΔΕΔΔΗΕ Σάμου δεσμεύτηκε ότι θα απαντήσει άμεσα γραπτώς στα αιτήματα των κατοίκων του Μαραθοκάμπου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος