Σάμος: Ξεκινούν τα δρομολόγια από το Κουσάντασι στο τέλος Μαρτίου

Το καταμαράν sea star samos θα ξεκινήσει τα δρομολόγια από την Παρασκευή 31 Μαρτίου από το Κουσάντασι στο λιμάνι της Σάμου. Σύμφωνα με τον κεντρικό πράκτορα, Τάσο Νικολαΐδη οι προσεγγίσεις από τις 31 Μαρτίου έως και τις 16 Απριλίου θα είναι κάθε Παρασκευή και Κυριακή με αναχώρηση από το Κουσάντασι στις 8.30 το πρωί και αναχώρηση από το Βαθύ στις 5 το απόγευμα.

Οι προσεγγίσεις θα γίνουν καθημερινές τις ίδιες ώρες από τις 17 Απριλίου ως τις 30 του μήνα και από τον Μάιο το καταμαράν θα προσεγγίζει το λιμάνι του Πυθαγορείου. Και η εταιρεία MEANDER θα ξεκινήσει τα δρομολόγια της από την Τουρκία την 1η Απριλίου και θα προσεγγίζει το λιμάνι της Σάμου κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 10:30 και θα αναχωρεί στις 5 το απόγευμα.

Τα δρομολόγια αυτά θα ισχύσουν ως τις 14 Απριλίου ενώ στις 15 του μήνα ως τις 30 το πλοιάριο από το γειτονικό Κουσάντασι θα προσθέσει άλλο ένα δρομολόγιο εβδομαδιαίως την Τετάρτη. Από την 1η Μαΐου οι προσεγγίσεις θα είναι πλέον καθημερινές με τη διαφορά ότι από τις 17 Μαΐου τα δρομολόγια θα γίνονται κάθε Δευτέρα και Τρίτη με προσέγγιση στην Σάμο και τις υπόλοιπες ημέρες στο Πυθαγόρειο.

Ο κεντρικός πράκτορας της εταιρείας MEANDER στην Σάμο, Μανόλης Κυπραίου, δήλωσε ότι το 2022 επισκέφτηκαν περίπου 47.000 άτομα την Σάμο από το Κουσάντασι ενώ φέτος αναμένεται αυτός ο αριθμός να αυξηθεί κατά πολύ καθώς τα μηνύματα για τη φετινή σεζόν είναι αισιόδοξα για την χώρα αλλά και για τη Σάμο κάτι που διαφάνηκε και από το ενδιαφέρον που υπήρξε στο περίπτερο του νησιού στην τουριστική έκθεση του Βερολίνου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος