Σάμος: Κλειστά τα σχολεία αύριο Παρασκευή λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Παρασκευή, όλα τα σχολεία της Σάμου, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που αναμένονται στο νησί.

Εξάλλου έκτακτη συνεδρίαση πραγματοποίησε το βράδυ της Πέμπτης το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας, υπό την προεδρία του αντιδημάρχου, Βασίλη Βαλκαμλή, στο δημαρχιακό κτίριο του Πυθαγορείου, με αφορμή το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εκδόθηκε για την Σάμο την Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Οκτωβρίου, προκειμένου να ληφθούν μέτρα προφύλαξης από την εκδήλωση ακραίων καιρικών φαινομένων.

Σε επιφυλακή βρίσκονται και οι υπηρεσίες του Δήμου Δυτικής Σάμου. Τα φαινόμενα φαίνεται να επηρεάζουν αρχικά τη βόρεια πλευρά του νησιού και μετά τη μία το μεσημέρι την ανατολική Σάμο.

Όλες τις προηγούμενες ημέρες το προσωπικό των Δήμων καθάριζε τις σχάρες, ενώ η Περιφερειακή Ενότητα είχε προχωρήσει στον καθαρισμό των ρεμάτων προκειμένου όλα να είναι έτοιμα και να μην υπάρξουν πλημμυρικά φαινόμενα. Μεγάλος είναι και ο φόβος των Δήμων για ετοιμόρροπα λόγω σεισμού κτίρια που δεν έχει ολοκληρωθεί η κατεδάφιση τους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος