Σάμος: Εθελοντική αιμοδοσία για να προσφέρουν ελπίδα

Eθελοντική αιμοδοσία συνδιοργανώνουν το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου με τον Δήμο Ανατολικής Σάμου, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας του Εθελοντή Αιμοδότη.

Η αιμοδοσία θα γίνει στις 13 Ιουνίου από τις 10:00 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι, στο Δημαρχιακό Μέγαρο Σάμου. Θα συμμετέχουν επίσης τιμώντας σταθερά τον εθελοντισμό, η Ένωση Αστυνομικών Ν. Σάμου και το SAMOS VESPA CLUB.

Oι διοργανωτές της εθελοντικής αιμοδοσίας ενημερώνουν ότι για την διεξαγωγή της αιμοδοσίας, θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των εθελοντών αιμοδοτών κατά της covid-19.

«Η διοργάνωση της Παγκόσμιας Ημέρας εθελοντή Αιμοδότη, είναι ένδειξη πολιτισμού και ανθρωπισμού, που αρμόζει στη στάση του σύγχρονου ανθρώπου απέναντι στις δυσκολίες που γεννούν οι νέες συνθήκες της εποχής μας. Καλούμε λοιπόν, όλους τους εθελοντές και όλους τους συλλόγους, να συμμετέχουν στον κοινό μας στόχο που δεν είναι άλλος από το να δώσουμε βοήθεια και να προσφέρουμε ελπίδα στους συνανθρώπους μας που το χρειάζονται», αναφέρει η ανακοίνωση του τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Σάμου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος