Σάμος: Έσβησε η φωτιά πριν προλάβει να πάρει μεγάλες διαστάσεις

Χάρη στην άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, των εθελοντών πυροσβεστών, αλλά και των λιγοστών κατοίκων που διαμένουν στην περιοχή του Αγίου Χαραλάμπους της Δροσιάς ποσειδωνίου Σάμου, η φωτιά που ξέσπασε το πρωί -από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία- έσβησε χωρίς να προλάβει να πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Σάμος: Έσβησε η φωτιά πριν προλάβει να πάρει μεγάλες διαστάσειςΣύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχει προσαχθεί ένας ύποπτος επειδή εκτελούσε αγροτικές εργασίες στην περιοχή. Τη φωτιά, παρότι αρχικά οι καιρικές συνθήκες ήταν τέτοιες που ευνοούσαν να πάρει μεγάλες διαστάσεις, κατάφεραν να συγκρατήσουν οι επίγειες δυνάμεις και τελικά να τη σβήσουν, αφού αποτέφρωσε 10 περίπου στρέμματα θαμνώδους έκτασης.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έκανε έκκληση για άλλη μία φορά σε όλους τους κατοίκους που  εκτελούν αγροτικές εργασίες, λόγω της παρατεταμένης ανομβρίας και των καιρικών συνθηκών οι οποίες ευνοούν την εξάπλωση της πυρκαγιάς, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και κυρίως να παίρνουν όλα τα μέτρα προστασίας, καθώς και να ειδοποιούν την Πυροσβεστική για οποιαδήποτε εργασία κάνουν στην ύπαιθρο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος