Σάμος: Επιβεβαιώνονται καθημερινά τα αισιόδοξα μηνύματα για την τουριστική κίνηση

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα για τη φετινή τουριστική σεζόν σύμφωνα με τον τουριστικό πράκτορα του Samos Holidays, Κώστα Έλληνα, χωρίς ωστόσο, όπως δήλωσε, να μπορεί η Σάμος να πετύχει τον στόχο που έχει θέσει τα τελευταία χρόνια για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Ο Απρίλιος ξεκίνησε καλά όμως ο Μάιος δεν έχει την κίνηση που θα έπρεπε για να κάνει τη διαφορά όπως είπε ο τουριστικός πράκτορας. «Είναι κάτι που προσπαθούμε ωστόσο οι ανταγωνιστικοί προορισμοί όπως η Ρόδος και η Κρήτη λόγω των πολλών και μεγάλων ξενοδοχείων κάνουν οικονομικές προσφορές που αδυνατεί να ανταγωνιστεί η Σάμος», τόνισε με έμφαση.

Επίσης ο κ. Έλληνας αναφέρθηκε στην αδράνεια των αρμοδίων για τα θέματα αντιμετώπισης της καθημερινότητας, (πάρκινγκ, βιολογικός, κακοτεχνίες) κυρίως στην πρωτεύουσα της Σάμου, που απηχούν την κακή εικόνα που αντικρίζουν οι τουρίστες .Τέλος αναφέρθηκε στις άοκνες προσπάθειες που πρέπει να υπάρξουν από όλους τους αρμόδιους φορείς και επαγγελματίες τουρισμού ώστε η τουριστική σεζόν να ξεκινά τον Απρίλιο και να τελειώνει τον Οκτώβριο και να μην αρκούνται οι Σαμιώτες σε 4 μήνες τουριστικής κίνησης η οποία δεν μπορεί να καλύψει όπως είπε τις υποχρεώσεις των υπόλοιπων μηνών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος