Σε μία αλλοδαπή γυναίκα πιθανολογείται ότι ανήκει η σορός που βρέθηκε χωρίς κρανίο αλλά και χωρίς άκρα στην περιοχή του Κασονησίου απέναντι από το Γαλλικό χωριό της Τουρκίας. Η παρατηρητικότητα ενός ερασιτέχνη δύτη που κινηματογραφούσε στην περιοχή εντόπισε σε βάθος πάνω από σαράντα μέτρα την σορό γυναίκα χωρίς το κρανίο που βρέθηκε σε μικρή απόσταση και ακρωτηριασμένο.
Άμεσα το Λιμενικό Σώμα και κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών βούτηξε στο συγκεκριμένο σημείο, όπου ανέσυρε τη σωρό της γυναίκας.
Σύμφωνα με πληροφορίες εικάζεται ότι πρόκειται για αλλοδαπή γυναίκα, η οποία παρασύρθηκε στο συγκεκριμένο σημείο έπειτα από ναυάγιο, ενώ το συμβάν πιθανολογείται ότι έγινε πριν 7-8 μήνες. Η σωρός μεταφέρθηκε με σκάφος του Λιμενικού Σώματος στο λιμάνι της Σάμου και από εκεί στο Νοσοκομείο Σάμου, όπου θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή. Αναμένεται επίσημη ενημέρωση με δελτίο τύπου από το Λιμενικό Σώμα.
Ρεπορτάζ: Χάρης Ζαβουδάκης
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος