Σάμος: Εντάχθηκε στον οργανισμό του νοσοκομείου Σάμου ειδική Μονάδα αιμοδυναμικής

Ενισχύεται το Νοσοκομείο της Σάμου μετά την ένταξη στον Οργανισμό του, μίας ειδικής Μονάδας Αιμοδυναμικού. Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση του βουλευτή Σάμου, Χρ. Στεφανάδη, και της διοίκησης του Νοσοκομείου αναφέρεται ότι μετά από την σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση, εντάσσεται στον Οργανισμό του Νοσοκομείου Σάμου και πιο συγκεκριμένα στον Παθολογικό Τομέα, στο πλαίσιο του Καρδιολογικού Τμήματος, μια Ειδική Μονάδα Αιμοδυναμικής που θα διευκολύνει τους ακρίτες όχι μόνο της Σάμου, αλλά και της ευρύτερης Περιφέρειας, να πραγματοποιούν στεφανιογραφία και άλλες μικροεπεμβατικές ενέργειες χωρίς να χρειάζεται να μεταβούν σε νοσοκομεία μεγάλων αστικών κέντρων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με το νέο οργανόγραμμα του Νοσοκομείου προβλέπονται 40 νέες θέσεις ιατρών, καθώς και νέες ειδικότητες που δεν υπήρχαν ως σήμερα, όπως ογκολόγου, γαστρεντερολόγου, ενδοκρινολόγου κλπ.

«Τα βήματα γίνονται με ορθό τρόπο και εξελίσσονται έτσι ώστε το Γ.Ν. Σάμου να αποκτά υπηρεσίες που του αξίζουν. Με συντονισμένες ενέργειες του βουλευτή, καθηγητή κου Χριστόδουλου Στεφανάδη, τον οποίο και ευχαριστούμε, και της Διοίκησης του Γ.Ν. Σάμου, συνεχίζουμε την αναβάθμιση του Νοσηλευτικού μας Ιδρύματος», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο πρώην διοικητής Νίκος Στεφανής.

Επίσης το Νοσοκομείο Σάμου απέκτησε έναν υπερσύγχρονο φορητό καρδιοτοκογράφο, ο οποίος θα ενισχύσει τεχνολογικά τη Μαιευτική Κλινική.

Πρόκειται για μια δωρεά από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ και την εδώ υπεύθυνη, Πιπίνα Κατσάνη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος