Σάμος: Δύο μαθήτριες πρώτευσαν στις πανελλαδικές εξετάσεις

Τέλος στην αγωνία χιλιάδων μαθητών μπήκε σήμερα με την ανακοίνωση των βαθμολογιών των πανελλαδικών εξετάσεων. Από το νομό της Σάμου και συγκεκριμένα από τα Γενικά Λύκεια, την υψηλότερη βαθμολογία συγκέντρωσε μαθήτρια του ΓΕΛ Καρλοβάσου η οποία είχε επιλέξει το 1ο επιστημονικό πεδίο των ανθρωπιστικών σπουδών και συγκέντρωσε 18.820 μόρια.

Από τα Επαγγελματικά Λύκεια του Νομού πρώτη αναδείχτηκε η μαθήτρια του ΕΠΑΛ Σάμου Ιωάννα Ξεφτέρη στον τομέα ηλεκτρολογίας, συγκεντρώνοντας 19.300 μόρια. Οι τελειόφοιτοι αναμένουν στο τέλος Ιουλίου την ανακοίνωση των βάσεων ενώ τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει η διαδικασία συμπλήρωσης και υποβολής του μηχανογραφικού τους δελτίου.

Σύμφωνα με τους εκπαιδευτικούς είναι πολύ σημαντικό να συμπληρωθεί με το σωστό τρόπο το μηχανογραφικό δελτίο που θα καθορίσει και το μέλλον των σπουδών και εν γένει της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος