Σάμος: Δάσκαλοι και νηπιαγωγοι ζήτησαν την μονιμοποίηση των νεοδιόριστων συναδέλφων τους

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησε ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου στα γραφεία της ΔΙΠΕ Σάμου ζητώντας την μονιμοποίηση των νεοδιόριστων συναδέλφων τους.

Αρχικά έθεσαν το ερώτημα στην προϊσταμένη της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Αλεξία Εμμανουηλίδου για το αν έχουν πραγματοποιηθεί κανονικά οι μονιμοποιήσεις των συναδέλφων τους που έχουν κλείσει διετία και διορίστηκαν στην ειδική αγωγή το 2020.

Η απάντηση που έλαβαν είναι ότι όλες οι μονιμοποιήσεις που αφορούσαν τη ΔΙΠΕ Σάμου έχουν γίνει κανονικά. Επίσης τεθηκε ερώτημα από το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου για το αν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας αναφορικά με την ανάκληση της μονιμοποίησης αλλά και για τη μονιμοποίηση των υπολοίπων νεοδιόριστων του 21 και 22 αφού σύμφωνα με τον πρόεδρο του συλλόγου Γιάννη Αρχοντούλη οι πληροφορίες λένε ότι θα γίνει η ανάκληση της μονιμοποίησης και των 27 ατόμων που έχουν διοριστεί στη Σάμο γιατί θα πρέπει να αξιολογηθούν ξανά.

“Κάτι τέτοιο είναι απαράδεκτο” δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Αρχοντούλης καθώς τόνισε ότι “όλοι αυτοί οι εκπαιδευτικοί έχουν αξιολογηθεί όλα τα προηγούμενα χρόνια όταν γυρίζουν ανά την Ελλάδα σε διαφορετικά σχολεία για να παρέχουν τις υπηρεσίες τους”.Ζητησαν τέλος την μονιμοποίηση όλων των νεοδιόριστων συναδέλφων τους χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος