Χρηματοδότηση για τα λιμάνια Σάμου και Φούρνων – Στην Σάμο την Πέμπτη ο Υπουργός

Την ικανοποίηση του για την άμεση ανταπόκριση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, εξέφρασε μέσω ανάρτησης του στο προσωπικό του προφίλ στο f/b ο βουλευτής Σάμου, Χριστόδουλος Στεφανάδης, με αφορμή την έκτακτη χρηματοδότηση για το λιμάνι Βαθέος και της ένταξης στο ΕΣΠΑ για το έργο της επέκτασης του λιμένα των Φούρνων.

Συγκεκριμένα ο υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης, υπέγραψε απόφαση για έκτακτη χορήγηση 300.000 ευρώ, για την αποκατάσταση των ζημιών της Ζώνης Λιμένος Βαθέος και την αποκατάσταση της όψης του Λιμεναρχείου.

Επίσης, επιβεβαίωσε στον κ. Στεφανάδη την ένταξη στο ΕΣΠΑ 2021-2027, της δαπάνης για την επέκταση του Λιμένος Αγίου Κηρύκου Ικαρίας, του Λιμένος Ευδήλου Ικαρίας και του Λιμένος Φούρνων.

«Ευχαριστούμε τον Υπουργό κ. Γιάννη Πλακιωτάκη και τον Γενικό Γραμματέα κ. Εμμανουήλ Κουτουλάκη για τη συνεχή συμπαράστασή τους στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νησιά μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Σάμου καθηγητής καρδιολογίας Χ. Στεφανάδης .

Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τον κ. Στεφανάδη την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, και ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος θα επισκεφθούν τη Σάμο και τους Φούρνους για να ενημερωθούν επί τόπου για τα προβλήματα των νησιών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος