Σάμος: Αλλαγή σκυτάλης μετά από εννέα χρόνια στο Δικηγορικό Σύλλογο Σάμου

Μετά τις εκλογές στο Δικηγορικό Σύλλογο Σάμου και την εκλογή του, Γιάννη Καλτάκη, ως νέου προέδρου, με επιστολή του προς τα μέλη του Συλλόγου ο επί εννέα συνεχόμενα χρόνια απερχόμενος πρόεδρος, Γιώργος Κολλάρος, που δεν ήταν υποψήφιος, ευχαρίστησε τους συναδέλφους του για την συνεργασία που είχαν όλο αυτό το μακρύ διάστημα, η οποία στηρίχθηκε στην ειλικρίνεια, στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και στο κοινό όραμα για την περαιτέρω ενίσχυση της απονομής της δικαιοσύνης και την αναβάθμιση του Δικηγορικού κλάδου. Ειδική αναφορά έκανε στις αλλαγές που επέρχονται.

Σάμος: Αλλαγή σκυτάλης μετά από εννέα χρόνια στο Δικηγορικό Σύλλογο Σάμου«Η Δικαιοσύνη ψηφιοποιείται και βαδίζουμε προς την αποϋλοποιημένη δικογραφία , σε ψηφιακούς μετασχηματισμούς και στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση της Δικαιοσύνης που απαιτεί ειδικές γνώσεις, γι’ αυτό και βούληση μου ήταν, όπως και αρκετών άλλων συναδέλφων, νέοι Δικηγόροι να αναλάβουν τα ηνία του συλλόγου για τη μετάβαση μας σε αυτή τη μορφή απονομής της δικαιοσύνης. Δυστυχώς όμως δεν υπήρξε ενδιαφέρον με ό,τι αυτό συνεπάγεται», σημείωσε.

Τέλος ο κ. Κολλάρος ευχήθηκε στον νέο πρόεδρο και το Δ.Σ καλή θητεία και επισήμανε ότι ο Δικηγορικός Σύλλογος πρέπει να συνεχίσει να αγωνίζεται προς τον κοινό στόχο, που είναι η δυναμική παρουσία του Σαμιώτη Δικηγόρου στα κοινωνικά και πολιτικά δρώμενα, στην απονομή της Δικαιοσύνης και στην εύρυθμη λειτουργία της, με σύμπνοια, υπευθυνότητα, συνέπεια, σταθερότητα και με μόνο γνώμονα το συλλογικό συμφέρον. «Ο Δικηγορικός κλάδος οφείλει και πρέπει να είναι παρών σε όλες τις εξελίξεις και να συναποφασίζει με την Πολιτεία για το μέλλον του τόπου», τόνισε χαρακτηριστικά ο απερχόμενος πρόεδρος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος