Ρυθμίσεις κυκλοφορίας στο λιμάνι του Μούδρου λόγω συναυλίας

Το Σάββατο 20 Αυγούστου 2022 και από ώρες 16:00 έως 02:00, στο λιμάνι του Μούδρου θα ισχύσουν ρυθμίσεις κυκλοφορίας λόγω της συναυλίας του Στέλιου Ρόκκου στην περιοχή.

Για τις ανάγκες της συναυλίας και την διαφύλαξη της σωματικής ακεραιότητας των θεατών και των επισκεπτών σπό τις 16:00, θα απαγορεύεται η είσοδος στον χώρο της συναυλίας, σε οχήματα, από την πλευρά του Εστιατορίου Καράμαλη, από το Ναυτικό Κλιμάκιο και από τον κάθετο παράδρομο προς τον χώρο της συναυλίας. Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες στον χώρο αυτό, θα ακολουθούν τις υποδείξεις των ανδρών του Λιμενικού Σώματος.

Τα οχήματα κατά τις παραπάνω ώρες, για την εξυπηρέτηση των πελατών των καταστημάτων και των θεατών, θα παρκάρουν στο χώρο του ελικοδρομίου (Λιμάνι Μούδρου) και στον χώρο του Καρνάγιου ακολουθώντας τις υποδείξεις των υπαλλήλων της ΠΕ Λήμνου.

Κατά την αποχώρηση από την συναυλία, οι θεατές που έχουν παρκάρει στο Καρνάγιο, θα αποχωρούν από την έξοδο του Μούδρου. Οι θεατές, που έχουν παρκάρει στο ελικοδρόμιο, θα αποχωρούν από τον δρόμο προς Ροσσοπούλι και θα κατεβαίνουν μέσω τη κάθετης Επαρχιακής Οδού, στο Κόμβο Ρουμελιώτη.

Από ώρα 19:00 έως 01:00, απαγορεύεται η στάθμευση αυτοκινήτων και στα δύο ρεύματα, σε όλο το Δημοτικό Οδικό Δίκτυο, από επιχείρηση Ορφανίδη Παναγιώτη έως εστιατόριο Καράμαλη.

Οι κάτοικοι του Μούδρου, καλό θα είναι, να αποφύγουν την μετακίνησή με τα οχήματά τους τις ώρες αυτές, προς τον χώρο της συναυλίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος